Contact

Snel een douche nodig in Rotterdam?

Duurt de badkamerverbouwing langer dan gedacht? Geen nood! Een Noodouche is snel geplaatst!

Nooddouche verhuur in de regio Rotterdam

U bent van plan om een uw badkamer te verbouwen: waar gaat u douchen? Huureendouche.com levert tijdelijke douchecabines voor in het huis.

Wij brengen de cabine op de afgesproken plaats en sluiten deze voor u aan en na afloop halen wij deze voor u op.
De tijdelijke douche kan bijna op elke plaats gemonteerd worden (in de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer of op de zolder). U moet wel beschikken over koud en warm water en een afvoer. Heeft u alleen koud water dan kunnen wij een boiler leveren.
Over het algemeen kunnen we de douche aansluiten op de bestaande leidingen van een kraan of nabij een cv-ketel.

Indien er in de buurt van de geplaatste nooddouche geen afvoer aanwezig is, of indien de afvoer meer dan 10 cm boven de vloer zit (bijvoorbeeld een gootsteen), dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Naast de nooddouche wordt er een pomp geplaatst die het water wegpompt naar de afvoer.

De afmetingen van de tijdelijke douche is: 90 x 90 x 200 cm. Maar de cabine is volledig demontabel! En kan dus overal in elkaar worden gezet bij u thuis. Hij kan dus in delen de trap op of door een smalle deur. (douche plaatsen op de begane grond of zolder in Rotterdam; bij huureendouche.com betaalt u niets extra's).

Gemiddeld duurt een badkamer verbouwing 2 weken. Voor deze periode kunt u al een douche huren voor 195,- euro inclusief btw, bezorgen, aansluiten en ophalen.

Een tijdelijke nood douche huren in Rotterdam?

Lees de ervaringen van anderen op de referenties pagina .Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-1962 3835 of vraag een offerte aan via het offerte formulier.

Met vriendelijke groet,
Loek van Hijningen (huureendouche.com)

Vraag direct een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.
Offerte Formulier

Wat zeggen onze klanten?

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Lees Alle Recenties

Lees wat honderden tevreden klanten zeggen!

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram