Contact

Tijdelijke douche nodig in Zoetermeer?

Huur een douche levert en installeert nooddouches voor verhuur. Makkelijk tijdens verbouwing van uw badkamer!

Thuis blijven douchen met een nooddouche in Zoetermeer.

De verbouwing van een badkamer is al een klus op zich, zeker als u het zelf doet. Maar ook als u het werk uit handen geeft komt er een hoop bij kijken. Vooral: waar gaan we douchen? Gaat u met het hele gezin naar familie om te douchen? Of elke dag naar de buren? Een douche huren biedt dan uitkomst!

Huur een douche is gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke douchecabines in het huis. Wij kunnen de nooddouche bijna overal plaatsen in het huis (in de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of op de zolder) zolang er een waterpunt en een afvoer in de buurt aanwezig zijn. Wij beschikken over genoeg aansluitmaterialen om de tijdelijke douche aan te sluiten op uw bestaande leidingen van de cv-ketel, op uw keukenkraan of wastafelkraan. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een boiler zodat u warm water heeft.

Indien er in de buurt van de geplaatste nooddouche geen afvoer aanwezig is, of indien de afvoer meer dan 10 cm boven de vloer zit (bijvoorbeeld een gootsteen), dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Naast de nooddouche wordt er een pomp geplaatst die het water weg pompt naar de afvoer.

De portable douchecabine is gemaakt van ABS en wit polyester. Hierdoor is de douchecabine eenvoudig schoon te houden. De portable douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn.

Afmetingen: 90 x 90 x 200 cm. Maar de cabine is volledig demontabel! En kan dus overal in elkaar worden gezet bij u thuis. Hij kan dus in delen de trap op of door een smalle deur (douche plaatsen op de begane grond of zolder; bij huureendouche betaalt u niets extra's).

Gemiddeld duurt een badkamer verbouwing 2 weken. Voor deze periode kunt u al een douche huren voor 195,- euro inclusief btw, bezorgen, aansluiten en ophalen.

Een nooddouche huren in Zoetermeer?

Lees de ervaringen van anderen op de referenties pagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-1962 3835 of vraag een offerte aan via het offerte formulier.

Met vriendelijke groet,
Loek van Hijningen (huureendouche.com)

Vraag direct een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.
Offerte Formulier

Wat zeggen onze klanten?

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Lees Alle Recenties

Lees wat honderden tevreden klanten zeggen!

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram