Contact

Thuis zorg douche cabine of traplift?

Thuis blijven douchen na ongeval, blessure of bij ziekte.

Thuis zorg douche: veilig thuis blijven douchen

Een warme douche geeft u ontspanning en verlichting op het moment dat u het nodig heeft. Een douche nemen is voor de meeste mensen iets vanzelfsprekends. Voor mensen met een gezondheidsprobleem kan douchen lastig of onmogelijk worden of gepaard gaan met allerlei problemen. Huur een douche heeft een douche cabine die werd ontwikkeld om een antwoord te bieden op deze problemen met een assortiment producten die op eenvoudige wijze aangepast kunnen worden aan de individuele gebruiker. De thuis zorg douche cabine is een veilige, betrouwbare en goedkope oplossing en maakt thuis douchen mogelijk tijdens uw blessure, revalidatie of ziekte. De cabine heeft een stevige constructie, lage instap, handgreep en eenvoudige installatie.

thuis zorg douche cabine of traplift?

Een thuis zorg douche is een prima tijdelijke alternatief voor een traplift. Wanneer u in afwachting bent van een traplift en tijdelijk uw bed in de huiskamer heeft staan, kunt u ook een douche in uw huiskamer of keuken plaatsen! Wij kunnen de thuis zorg douche bijna overal plaatsen zolang er in de buurt een waterpunt en een afvoer aanwezig is. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een boiler zodat u warm water heeft.

Indien er in de buurt van de geplaatste nooddouche geen afvoer aanwezig is, of indien de afvoer meer dan 3 cm boven de vloer zit (bijvoorbeeld een gootsteen), dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Naast de nooddouche wordt er een pomp geplaatst die het water wegpompt naar de afvoer.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het plaatsen en aansluiten van tijdelijke mobiele douche cabines. Zo hoeft u geen installateur in te huren om aansluitingen voor te bereiden voor de thuis zorg douche cabine. Bij opname nemen wij dit met u door en zal de monteur bij het plaatsen van de cabine ook voor de aansluitingen zorgen. Wij vinden het vanzelfsprekend om vrijblijvend met u of uw familielid te bespreken waar de thuis zorg douche kan komen te staan in uw huis. Zo vinden wij samen een passende oplossing.

De tijdelijke nooddouche is ook geschikt voor thuis-, mantel-, of palliatieve zorg.

Wat kunnen wij met een thuis zorg douche cabine voor u betekenen:

  • Verhuur van onze zorgcabine (voor een korte periode);
  • Aanschaf van een zorgcabine (aanpassing in uw woning);
  • Persoonlijke service (vrijblijvend met u bespreken waar de cabine komt te staan in uw woning);
  • Snelle levering;
  • Onderhoudsservice;

Tarieven zijn afhankelijk van uw situatie. Neem contact op voor meer informatie (06-1962 3835) of vul een offerteformulier in.

Vraag direct een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.
Offerte Formulier

Wat zeggen onze klanten?

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Lees Alle Recenties

Lees wat honderden tevreden klanten zeggen!

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram