Contact

Referenties tijdelijke douchecabines

Lees hoe uw voorgangers over onze diensten spreken.

Tijdelijke Douche Reserveren

Bekijk Referenties

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Familie Schrooten, Zoetermeer

Hele goede service, het is een echte uitkomst om tijdens de verbouwing van de badkamer een douche te hebben. De douche werd op zolder neergezet en aangesloten op de combi-ketel en wasmachine afvoer. Prima werk en geen enkel omkijken naar ! na 3 weken werd de douche weer opgehaald en werden de aansluitingen hersteld. Prima werk en erg tevreden !

Familie Kok, Bleiswijk

Op de eerste plaats is het natuurlijk ideaal dat het hele gezin tijdens de verbouwing toch thuis kan douchen! Dit raad ik iedereen aan. Daarnaast is het huren bij huureendouche.com mij heel goed bevallen omdat er goede en duidelijke afspraken gemaakt worden die ook worden nagekomen. Daarnaast is de service ook goed.

Van Gool, Wateringen

Ideaal zo'n douche tijdens de verbouwing. Lekker thuis op de tijd dat het jou uitkomt douchen. Douche werd op de afgesproken tijd geplaatst en weer opgehaald. Omdat hij in de huiskamer werd geplaatst werd er zelfs een loopmat gebruikt om de parketvloer te beschermen. Service met een glimlach! Ik kan het iedereen aanraden!

Hassefras, Leiderdorp

Gewoon prima. Bieden een prima oplossing. Uiterst correct in presentatie en communicatie. Stipt in het nakomen van afspraken. Gewoon uitstekend en helaas dus geen tip tot verbetering.

Kouwenberg, Oegstgeest

Wat een super service en mogelijkheid!! Een zeer behulpzaam bedrijf die meedenkt in oplossingen van de "problemen" die er zijn. Afvoer van het douchewater was lastig maar waar andere verhuurbedrijven een pomp (tegen meerprijs!!!) aanboden kwam Huureendouche met een super oplossing die NIETS kost!! Hij heeft de douche op een kleine verhoging gezet en alle afvoerproblemen opgelost!!

Verder heel netjes en super schoon alles aangeleverd. Nieuw douchegordijn en verder alles netjes geleverd en weer opgehaald.

Een tijdelijke douche nodig : HUUREENDOUCHE bellen!!!!

Gravemaker, Voorschoten

GEWELDIG!!!! 3 weken een douche gehuurd tijdens het verbouwen van onze badkamer. Wat waren wij blij dat we iedere avond en ochtend gewoon thuis lekker onder de douche konden en niet met ons toilettasje over straat moesten om bij bijv de buren te douchen. De communicatie met Paul verliep uitstekend, gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Echt een aanrader dus!!!!

Familie Kalf, Noordwijk

Een prima ervaring. Paul reageerde snel op de aanvraag en probeerde samen met mij tot de juiste plaats voor de douche te komen. Het brengen en aansluiten van de douche ( + boiler en pompje) gebeurde stipt op de afgesproken tijd, evenals het ophalen. De douche zelf heeft onze verwachtingen overtroffen. We hadden ons voorbereid op een periode van behelpen. De douche heeft gedurende ruim 4 weken prima gefunctioneerd en van behelpen was geen sprake. Toen de douche nog een paar dagen langer moest blijven staan maakte Paul daar ook geen punt van. Al met al prima en dus een aanrader wanneer je de badkamer gaat verbouwen en niet altijd bij buren of familie wilt douchen.

Famke, Oud-Beijerland

In een woord geweldig en een aanrader voor iedereen die om wat voor reden ook een tijdelijke douche nodig heeft. Onze verbouwing liep een week uit, maar dat was geen enkel probleem met een heerlijk warme douche in de bijkeuken. Wij hebben daar alleen koud water dus hebben ook boiler en afvoerpomp gehuurd. Paul heeft alles netjes aangesloten en naderhand weer afgekoppeld. Onze installateur badkamer heeft paul zijn kaartjes meegenomen om potentiele klanten de mogelijkheid te bieden een douche te huren. Alles schoon en voor ons heel makkelijk. En als je een badkamer laat verbouwen, kunnen deze kosten er ook nog wel af. Wij hebben een hele positieve ervaring en raden het iedereen aan. Ook bijvoorbeeld als je om andere reden niet im je eigen douche kunt douchen. Dank Paul en heel veel succes met je bedrijf. Lieve groet,

Familie Bakker, Mijdrecht

Allereerst al een goed contact met Paul van Ree, snel geregeld. Bevestiging liet niet lang op zich wachten, afspraken perfect nagekomen. Wat betreft de douche, perfecte oplossing als u uw badkamer gaat verbouwen. De douche werd keurig afgeleverd, schoon en netjes, installatie was snel gedaan. Wij hebben onze douche op zolder laten plaatsen, ideaal ! Een week langer de douche huren was helemaal geen probleem. Kortom een harde werker met hart voor zijn zaak ! een vakman! Groetjes,

Jo, Gouda

Zowel de mailwisseling als het plaatsen en ophalen van de douche verliepen op een prettige manier. De douche werd met vakkundige aanpassingen via een pompje aangesloten op de afvoer. Heel prettig, dat je tijdens de verbouwing, waarbij je huis toch een beetje op zijn kop staat, lekker kunt douchen. Wij hebben het als een prima oplossing voor die 4 weken ervaren.

Ed en Anita, Poelwijk

Wij hebben vier weken met heel veel plezier gebruik gemaakt van "huur een douche".
Vooral de services van het neerzetten en weer weghalen was keurig geregeld. De douchcabine was top en het was heerlijk douche. Dus zeker een aanrader als men een paar weken zonder douche zit, niet twijfelen maar gewoon doen.

Martijn en Edwina

Door de verbouwing van de badkamer konden wij twee weken onze douche niet gebruiken.Aangezien wij niemand tot last wilden zijn in die periode, en vooral ook omdat wij op ieder tijdstip wilden kunnen douchen, zijn wij gaan zoeken op internet naar een bedrijf die een soort van “dixi douches” verhuurt. Bij onze zoektocht zijn wij op de site van Huur een douche.com gekomen.

Niet alleen de informatie op de site kwam goed en duidelijk over maar ook even het persoonlijke contact naar aanleiding van het opvragen van een offerte vonden wij zeer klantvriendelijk en prettig. Volgens afspraak werd de douche keurig bij ons gemonteerd door een zeer vriendelijke monteur die ons keurig vertelde hoe wij met onze tijdelijk douche moesten omgaan.
De douche die wij kregen was een prima ruime douche waar wij in de ochtend, avond of na het sporten heerlijk hebben kunnen douche voor twee weken. Dankzij de douche konden wij gewoon lekker thuis in onze eigen omgeving douchen op het moment dat wij hier behoefte aan hadden en hoefden we niet bij de buren aan te kloppen. Zeer fijn.
De douche werd ook weer keurig opgehaald en de plek waar hij stond werd ook door de monteur weer keurig achter gelaten. Onze dank is groot voor deze fijne oplossing die uw bedrijf ons geboden heeft en vooral ook de goede en prettige communicatie en service.

Familie Maasbach, Barendrecht

Bedankt Paul van Ree voor de service en je klantvriendelijkheid. Een uitkomst zo'n huur-douche tijdens de verbouwing van de badkamer en ook voor een prima prijs. Echt een aanrader!!

Familie Daamen, Bergschenhoek

Vlak voor onze verbouwing van de badkamer heb ik contact opgenomen met Paul van Ree om een douche te huren voor twee weken. Dit was op korte termijn te regelen en de douche werd dan ook snel geplaatst. Echt ideaal vonden wij het.
Zo had je niet het idee dat je midden in een verbouwing zat. Omdat een en ander wat uitliep hadden we de douche uiteindelijk nog een week langer nodig, maar ook dat was geen enkel probleem. Prima service en goede prijs!
We raden het iedereen aan om een douche te huren bij huureendouche.com. Helemaal top!

Anoniem

WAT EEN UITVINDING!!!! Aan alles heb je gedacht! we kwamen van de narigheid: Mega Lekkage en onverwachts binnen 24 uur een complete badkamer armer ..in een feestje uiteindelijk op zolder!! We waren inmiddels zo gewend aan ons nieuwe onderkomen dat we `vergaten`onze nieuwe badkamer te bestellen!
Nogmaals super service en we zullen nog positief terugdenken aan deze tijd ondanks alle narigheid!!

Ik zeg: HUUREENDOUCHE.COM KRIJGT VAN ONS EEN `ZEER WARME DOUCHE`UITGEREIKT!!!

Familie van de Mortel, Nuenen

Hartelijk dank voor de goede en vriendelijke service van de douche!
Even naar jullie bellen en de douche wordt door jullie op de gewenste plaats en datum gemonteerd. Een verbouwing van de badkamer is toch altijd wat afzien en behelpen maar met jullie douche is het allemaal veel aangenamer geworden! Dit is zeker voor iedereen aan te raden!

Familie Verschoor-Visser, Huizen

We hadden lekkage, waardoor de badkamer vernieuwd moest worden. Het zou drie weken gaan duren. Drie weken zonder douche. Voor sommige gezinsleden een ramp van formaat. Ik ben gaan zoeken op internet naar een tijdelijke douche, via afbeeldingen. In een oogopslag zag ik wat ik nodig had: een compacte douche die we op zolder neer zouden kunnen zetten, op onze slaapkamer, de enige plek in huis met warm water als de badkamer buiten gebruik is. Ik heb meteen gebeld met Huur een Douche en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Het bleek geen enkel probleem om een douche te huren, ook al wisten we pas vrij laat wanneer we de douche precies nodig hadden en voor hoe lang. De douche werd keurig op tijd afgeleverd en netjes geïnstalleerd. Plastic bak eronder om de vloer te beschermen en douchen maar. Het werkte allemaal prima en op deze manier vonden we allemaal dat de verbouwing van de badkamer prima te doen was. Uiteindelijk hebben we de douche nog een paar dagen langer kunnen houden dan gepland en zonder extra kosten. Helemaal goed!

Hans

Wij hebben de badkamer laten verbouwen en een tijdelijke douche bij Paul van Ree gehuurd. De eerste aannemer heeft wel eea afgebroken maar niet opgebouwd en dus hebben we een aantal weken langer van de tijdelijke douche gebruik moeten maken. Hier heeft Paul goed en flexibel op gereageerd en we zijn ook erg tevreden met de dienstverlening en service door Paul geleverd. Het opzetten en afbreken van de tijdelijke douche is vakkundig en netjes uitgevoerd.

Anoniem

Allereerst willen wij u bedanken voor de huurperiode van de douchecabine en de goede service.
We vonden het super en mijn man was er heel blij mee dat hij toch lekker kon douchen.
Echt een goede uitkomst en wij hebben dit dan ook aan velen verteld, zodat zij er misschien ook nu of in toekomst gebruik van kunnen maken.

Familie Arkenbout, Spijkenisse

Wegens ernstige gezondheidsproblemen kan mijn man helaas de trap niet meer op naar de eerste verdieping.
Daardoor kan hij niet naar boven om te douchen.
Wij kregen een tip van een collega van mijn man die de site via google had ontdekt. Hij vertelde ons van de mogelijkheid van een portable douche-cabine die eventueel bij ons beneden in de keuken geplaatst zou kunnen worden.
Na een telefoontje stond de cabine binnen twee dagen bij ons in de keuken. Blij waren we ermee, want mijn man heeft nu heerlijk van een douche kunnen genieten. Wel hebben we twee zuignap-beugels aan beide binnenzijden geplaatst, zodat hij wat meer houvast had tijdens het douchen.
Inmiddels hebben we een traplift laten plaatsen zodat mijn man onze eigen douche op de eerste verdieping kan gebruiken.
Wij hebben elf weken van de cabine gebruik gemaakt en waren er enorm mee geholpen.
Het blijkt dat niet alleen mensen die aan het verbouwen zijn hier gebruik van maken, maar het ook een goede tijdelijke oplossing kan zijn voor mensen met gezondheidsproblemen waardoor zij de trap niet meer op kunnen en nog geen gebruik kunnen maken van een traplift.
Heel erg bedankt!

Familie Biekart

Zit je, net als wij, tijdelijk zonder douche? Zoek niet verder. 6 redenen waarom:
Snel: het is zo geregeld
Makkelijk: je hebt er zelf geen omkijken naar, de douche wordt keurig bezorgd en aangesloten
Flexibel: andere startdatum? Douche langer nodig? Geen probleem.
Duidelijk in afspraken: geen onaangename verrassing
Kwaliteit: de douche past bijna overal maar is ruim en comfortabel genoeg!
Vriendelijk: zowel de prijs als Paul is erg vriendelijk

Kortom: nogmaals bedankt!

E. Boudewijn, Voorschoten

Omdat ons nieuwe huis verbouwd wordt en we geen budget hadden om tijdelijk een woning te huren, kwamen we op het idee een nooddouche te huren. Wat een uitkomst! Ik kan het iedereen aanraden; het is een volwaardige douche en 't wordt allemaal keurig en snel geregeld door huureendouche.com!
En dat voor een hele schappelijke prijs!

Familie Varkevisser, Katwijk

We hebben de afgelopen 4 weken een douchecabine gehuurd en de service/verzorging hieromtrent was geweldig. Na ook andere te hebben benaderd kwam Paul er prijstechnisch bovenuit. Paul heeft de cabine netjes aangesloten en we konden heerlijk douchen. Kortom een aanrader en Paul: hartelijk bedankt!

Familie Van Dijk, Pijnacker

Huur een douche bood dé oplossing tijdens de verbouwing van onze badkamer. De douche stond bij ons op zolder, aangesloten op de CV voor warm water, en is heel comfortabel. Het werkt echt grandioos. We hebben zes weken deze douche tot onze beschikking gehad. Dat was langer dan verwacht, maar Paul van Ree is erg flexibel. Ook bij het installeren toonde Paul klantgerichtheid. In eerste instantie dachten we een pompje nodig te hebben, maar uiteindelijk was dat niet nodig zag Paul. En hoe graag hij ook een pomp verhuurt, als het niet nodig is dan verhuur ik dat niet zei Paul. Dat is nog eens eerlijk en open zaken doen. Wij kunnen echt iedereen aanraden om een mobiele douche bij 'huur een douche' te huren, een ideale oplossing.

Familie de Wolf, Leiden

We zijn zeer te spreken over de geboden service en prettige contacten met Paul van "Huur een douche". De nooddouche werd netjes bij ons in de kamer geplaatst en alles aangesloten. Ook was het zeer gemakkelijk om de nooddouche iets langer te houden, aangezien de badkamer wat later klaar was. Bedankt.

Familie de Vries, Wieringerwerf

Als je op zoek bent naar een tijdelijke douche dan kan ik je Huureendouche van Paul van Ree zeer aanbevelen. De huurdouche werd keurig op mijn warm- en koudwatervoorziening aangesloten bij aflevering. De afvoerpijp moest ik nog voorbereiden maar de spullen om daarna de huurdouche aan te sluiten had Paul ook klaar gelegd. De huureendouche van Paul van Ree was een prima oplossing tijdens het verbouwen van de badkamer.

Familie Van Dijk, Zevenhuizen

Wij willen Paul bij deze bedanken voor de snelle en goede service die hij aan ons geleverd heeft.
Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij gebruik gemaakt van www.huureendouche.com Dit heeft onze verbouwing een stuk aangenamer gemaakt.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit iedereen aanbevelen!

A. Breugelmans, Haarlem

Ook wij zaten een tijdje zonder badkamer en dus zonder douche. Toevallig kwam ik op de site terecht huur een douche. Een aanrader!!! goede service, vriendelijk, en de tijdelijke douche stond bij ons in de huiskamer. De douche werkte uitstekend en we hebben hem zelfs 2 weken zonder problemen kunnen verlengen.
Ook hadden we wat problemen met de toevoer van water in de keuken en dat maakte hij voor een bijzonder vriendelijk prijsje voor ons meteen in orde. werkelijk top!! tijdelijke douche nodig niet twijfelen gewoon Paul van Ree bellen!

Johan Versteeg, Papendrecht

Op zeer korte termijn is door huureendouche.com voor ons een tijdelijke douche geregeld. Ook bleek de beoogde opstelplaats niet mogelijk, maar door een zeer flexibele opstelling van de monteur is het voor ons toch mogelijk gebleken om, in de keuken, de tijdelijke douche te installeren. Hierdoor konden wij tijdens de verbouwing van onze badkamer toch lekker douchen. Een uitkomst. Prima product en prima service!!

Kris and Lukas, Rotterdam

It is just this little bit easier to cope with rebuilding of your bathroom when you have a temporary place to shower! No need to visit your friends or gym every morning anymore.
This saves a lot of nerves and most of all, time! With an extra shower in the bedroom, it was just one jump away.

Very convenient service, all installed and dismantled in no time. And flexible too, so when we found out the bathroom would take longer to complete, we had one worry less.
We can definitely recommend to anyone who fears closing the bathroom for 2 weeks would ruin their daily lives! 

GijsBouw

Voor het eerst bij een renovatie van een badkamer voor de klant een mobiele douche geregeld.
De service was erg prettig. Flexibel in de planning en toen "huur een douch" per ongeluk voor een dichte deur stond is er zonder probleem of extra kosten een nieuwe afspraak gemaakt. De douche kon met wat hulpstukken aangesloten worden zonder dat dit een belemmering vormde voor verdere gebruik van keuken, vaatwasser en koelkast. Erg top allemaal.

Joost de Jong, Haarlem

Op 25 februari is begonnen met de vernieuwing van onze badkamer. Wat eerst 4 dagen zou duren werd 3 weken. Op internet gezocht naar mobliele douchecabine. Uiteindelijk bij huur een douche terechtgekomen. Om 14.30 gebeld en op 26 februari om 09.30 stond de douche in mijn keuken.
Gisteravond voor het eerst gedoucht was heerlijk. De eerste avond nog bij de buren was aardig maar je staat de douchen in een vreemd huis. Dank dat het mogelijk was om buiten de provintie te leveren want ik woon in Haarlem. De monteur was op de afgesproken tijd aanwezig en heeft alles keurig gemonteerd.ga zeker reclame maken te beginnen op twitter groot bereik.

Nogmaals dank voor de snelle levering heeft mij voor de komende weken gerustgesteld!

Kees en Inge, Leiden

Wat een geweldige uitkomst! Een douche terwijl je aan het verbouwen bent. Het heeft ons heel veel rust gegeven. De douchecabine kon prima staan op onze zolder. Toen na drie weken de verbouwing nog niet ten einde was konden we de douche verlengen, helemaal top. De tijdelijke douche van huur een douche is echt een aanrader.

J. van der Plas, Scheveningen

Onze ervaring met huur een douche is uitstekend. Prima service en een klantvriendelijke behandeling. Een aanrader!!!

Lars, Rotterdam

Onze badkamer werd verbouwd en we zouden evt. bij buren gebruik kunnen maken van de douche, maar wat een gedoe! tot ik op internet Huureendouche.com vond. De mobiele douche is in de keuken gezet en we hebben heerlijk kunnen douchen. Super wat een oplossing. Ik kan het iedereen aanraden.

Jan Molenkamp, Zoetermeer

Huureendouche.com Wat een fijne oplossing! Een uitgebreide en vriendelijke service. Een betere tijdelijke oplossing is er niet!

E. Tuijn, Haarlem

We gingen onze badkamer verbouwen en dat zou ongeveer 3 weken duren. Geen douchemogelijkheden voor drie weken - we zaten te bedenken hoe we dat moesten oplossen. Gelukkig kwam onze aannemer met huureendouche. Wat een uitkomst. Er werd een tijdelijke douche geplaatst in de keuken, waardoor we tijdens de hele verbouwing heerlijk konden douchen. De cabine was ook nog eens zo aangesloten dat we zonder problemen de vaatwasser en wasmachine konden blijven gebruiken. En toen de verbouwing een aantal weken uitliep, mochten we de douche gewoon langer huren. Huureendouche is echt een uitkomst!

Familie Bijl, de Lier

Wij hebben een douche gehuurd omdat we de badkamer gingen verbouwen. Gewoon op internet gezocht en huureendouche.com benaderd en het was in een woord geweldig! De douche werd gebracht en aangesloten bij ons in de blokhut. wij hadden deze voor 3 weken gehuurd maar omdat het toch wat langer ging duren hebben we gebeld en was het geen enkel probleem om het voor een aantal weken te verlengen.
Uiteindelijk is de douche weer opgehaald alles is heel goed geregeld. Ik kan het ook iedereen aanraden om bij dit bedrijf een douche te huren.

Familie de Jong uit Gouda

Wij zaten met onze handen in het haar! "De tegels komen 3 weken later", zei de aannemer.
Met wat speurwerk op het internet vonden wij huur een douche.com. Wat een uitkomst!
De tijdelijke douche werd op de zolder gemonteerd en diezelfde dag stonden we lekker te douchen.

M. van Lissen, Haarlem

Huur een douche: snelle, flexibele service. Na wat kleine aanpassingen aan de leiding heeft de heer van Ree de douche in de keuken kunnen aansluiten. De douchecabine werd na 2 weken weer opgehaald. Huur een douche kan ik bij iedereen aanraden.

Familie Luijten, Wassenaar

Paul van Ree installeert niet alleen zijn mobiele douchecabines. Hij heeft ook nog eens veel kennis van badkamers. Zo vertelde hij ons dat hij al 15 jaar in het vak zit. Hij heeft hij ons nog wat tips gegeven waar we achteraf heel erg blij mee waren. Huur een douche niet alleen goed voor een douche maar ook voor advies.

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram