Contact

Snel een nooddouche nodig in Den Haag?

Duurt de badkamerverbouwing langer dan gedacht? Geen nood! Een Noodouche is snel geplaatst!

Nooddouche plaatsen op de zolder in Den Haag

U gaat zelf uw badkamer verbouwen of u laat dit doen door een vakman. Waar gaat u dan douchen? Op de sportschool, bij de buren of bij vrienden? Bent u alleen dan is deze tijd wel te overbruggen. Maar met een gezin waarvan de kinderen sporten en studeren is het fijn als u thuis kunt blijven douchen.

Bij huur een douche kunt u terecht voor een tijdelijke nooddouche in uw huis. Wij kunnen de douchecabine bijna overal plaatsen in het huis (in de keuken, hal, woonkamer, slaapkamer of zolder). Zolang er een waterpunt en een afvoer in de buurt aanwezig zijn kunnen we een nooddouche plaatsen. Heeft u geen warm water dan kunnen wij een boiler plaatsen naast de douchecabine, zodat u toch comfort ervaart tijdens uw badkamerverbouwing.

Indien er in de buurt van de geplaatste nooddouche geen afvoer aanwezig is, of indien de afvoer meer dan 10 cm boven de vloer zit (bijvoorbeeld een gootsteen), dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Naast de nooddouche wordt er een pomp geplaatst die het water wegpompt naar de afvoer.

De portable douchecabine is gemaakt van ABS en wit polyester. Hierdoor is de douchecabine eenvoudig schoon te houden. De portable douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn.

Afmetingen: 90 x 90 x 200 cm. Maar de cabine is volledig demontabel! En kan dus overal in elkaar worden gezet bij u thuis. Hij kan dus in delen de trap op of door een smalle deur. (douche plaatsen op de begane grond of zolder in Den Haag; bij huureendouche betaalt u niets extra's)

Gemiddeld duurt een badkamer verbouwing 2 weken. Voor deze periode kunt u al een douche huren voor € 195,- inclusief btw, bezorgen, aansluiten en ophalen.

U zoekt een tijdelijke nooddouche in Den Haag?

Lees de ervaringen van anderen op de referenties pagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-1962 3835 of vraag een offerte aan via het offerte formulier.

Met vriendelijke groet,
Loek van Hijningen (huureendouche.com)

Vraag direct een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.
Offerte Formulier

Wat zeggen onze klanten?

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Lees Alle Recenties

Lees wat honderden tevreden klanten zeggen!

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram