Contact

Douche verhuur

Douche verhuur tijdens de verbouwing van de badkamer. Dé oplossing als u niet bij de buren wilt douchen! Huur een douche levert de thuis af en monteert hem voor u op de plek die u wenst.

Verhuur van douche-cabines

Gaat u verbouwen en wilt u gewoon thuis kunnen douchen? Of kunt u vanwege een andere reden geen gebruik maken van uw eigen douche? Dan is de douche verhuur de oplossing.

Bij huureendouche.com bent u aan het juiste adres voor verhuur van een tijdelijke douche. En dat voor een scherpe prijs en perfecte service.

Omdat wij een groot aantal douchecabines op voorraad hebben kunnen wij snel leveren.

Voor praktisch elke situatie is er een oplossing. De verhuurde douche wordt eenvoudig op de afvoer, koud en warmwaterleiding aangesloten, zodat u binnen een half uur gebruik kunt maken van uw douche.
Door een beperkte afmeting ( 90x90x195 cm) is het mogelijk om de douchecabine bijna overal te plaatsen. Ervaar het comfort van douche verhuur!

Tevens hebben wij een uitstekende bezorg- en ophaalservice.

Met vriendelijke groet,
Loek van Hijningen (huureendouche.com)

Vraag direct een offerte aan!

Vul uw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op voor een offerte.
Offerte Formulier

Wat zeggen onze klanten?

Chin, Leiden

Zo geregeld! Super fijn tijdens de verbouwing. maakt zo'n verbouwing een stuk prettiger! Sterke punten: gelijk reactie bij aanvraag , reservering en vragen! Betaalbaar en super service

Lees Alle Recenties

Lees wat honderden tevreden klanten zeggen!

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram