Contact

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Huureendouche met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Huureendouche verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Huureendouche worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Huureendouche aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Huureendouche aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Huureendouche opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Huureendouche alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Huureendouche niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Huureendouche worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Huureendouche uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Huureendouche worden onderhouden wordt afgewezen.

Huur een Douche | Evertsenstraat 95 | 2315 SK Leiden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram